Year End Giveaway 2012

assalamualaikum

its a sunday night..!!!

erkk.. *bunyi sendawa kuat.. baru lepas makan dengan budah comot and sorang lagi my friend 'nurul'..
I LOVE YOU NURUL..!!
I LOVE YOU BUDAK COMOT..!!

dinner malam nie makan nasi paprik.. dah jemu kot makan nasi goreng tiao hari, teringin nak makan nasi putih lak.. budah comot lak tak penah jemu makan nasi goreng ayam kunyit dia.. if aku la tiap-tiap hari makan benda yang sama, gila muak kot.. 

tadi jenjalan BW singgah sana singah sini, terjumap 1 GA. hahaaa pantang jumpa join je.. 

this the banner.. tak sah la kan kalau GA or apa-apa segmen takde banner.. cute rite?? my favourite colour.. 
PINK..!!

GA ni aku nak yag kat semua blogers sedunia.. 

wahai rakyat jelata yang beta sayangi, beta disini menarahkan rakyat-rakyat jelata beta yang cun-cun dan tampan-tampan semuanya, join lahh GA ni dan kalau sudi follow lah beta di istana ini yaa.. 

1 comment:

amercorner.com said...

tok tok tok . datang sini . :D

good luck ye giveaway by alya jane ni :D

semoga menang. oh ya .

mari join giveaway ni :D
mp3 sport untuk dimenangi.
ada 3 watch diberi secara random.

jum meriahkan amer nye giveaway :D
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html