Short Segment by Nurhanim-ehier

assalamualaikum..
hari ni aku di tag untuk satu segment oleh hanan.. terima kasih ye sebab sudi tag..






syarat-syaratnye senang je.. so jum la join all the bloggers..

awa tag : aida & syud


7 comments:

Nur hanim said...

Thanks xD Senarai peserta sudah di update. Sebarang tambahan hadiah, sponsor akan hanim bagitau :D

Nur hanim said...

Penambahan sponsor lagi. Sila follow dan click link yang dinyatakan. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/short-segment-by-nurhanim-ehier.html :D

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 81 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Nur hanim said...

Update sponsor no.3, follow like tau :D
http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/short-segment-by-nurhanim-ehier.html

Nur hanim said...

Update ! sponsor baru no.4 bagi 7 header free. follow follow follow ~~ http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/short-segment-by-nurhanim-ehier.html

Aida Omar said...

alamak esok pulak tarikh tutupnya.. macam tak sempat nak join je nie.. maaf2 dear aida baru tengok shout hari nie.. btw good luck tau.

Eisya sya sya said...

Dtang dari segmen sama ^^

http://clueless-lifeee.blogspot.com/2012/12/short-segment-by-nurhanim-ehier.html