Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat

assalamualaikumm.. 
tengah-tengah bw td tiba terjumpa satu contest that very interesting... dengan senang hati aku pun join laaa... 
contest about frienship and i like it..! 

 all the syarat2 dah dipenuhi..



nama pun contest friendship kan.. so mesti laa kene letak all gambar friendship..

ni geng masa skolah menengah.. the best lalala..

lalala n comunity cervice
lalala tu nama group kitorang.. kenapa lalala?? sebab kitorang slalu hapening.. ada 9org dalam group.. seriusly i love all my bestie.. apa2 yang kitorang buat always together.. 1 bottle of water we can share 9 org.. nasi lemak sebungkus pun kitorang boleh shara 9 org.. gila-gila buat kerja jahat, makan dalam kelas.. main fon time cikgu tengah pot pet kat depan.. part yg paling best is kitorg slalu cakap
orang lewat selalu untung
why?? sebab kitorang slalu pergi lab lambat.. and setiap kali kitorang siap2 nak gerak gi lab, mesti kawan2 lain yang dah pergi dah patah balik..
wehh cikgu x mai
wehh cikgu mesyuarat
wehh kelas xda
apa yang untungnya?? xpayah penat-penat kaki melangkah turun naik tangga.. haha dasar pemalas punya orang... 
intensive class
pinat, yatt, me n ira
the best memory dgn kakak2



i love you

nurul, caring, loving n cute

ni plak masa kat kolej.. start with intensive class.. all of them banyak tolong aku sampai sekarang.. all the memory with them aku takkan pernah lupakan..

thats all

nak tag:

4 comments:

Aimi Syahirah said...

Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

~didiey~ said...

thanx sudi join :)
good luck ye

Aida Omar said...

haha untung jugak eh yang pergi lelambat tak payah nak gerak lelebih sangat.. comel2 je gambar korang nie ha.. aida paling suka gambar tiga orang tu gambar yang ke 6. :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Cik Amal said...

saya follow sini
good luck dear ! ^.^
dari contest yang sama

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html