Segmen : Follow Sampai Pening

assalamualaikum..
segmen lagi..!!!

hari ni aku nak join segmen yg dianjurkan oleh aini zakaria.. aku tak tau laa maybe aku the last person yang join kot.. sorry sis.. bru jumpa sis punya page.. hehe


sempoi giler kot banner dia.. slalu orang suka buat kawai2 punye banner. yg nie macam kelainan sikit.. nice..

dia suruh printscreen follower.. dengan rendah diri aku mengatakan aku tidak hot macam korang.. 


look..!!! only 34.. haha but tujuan berBLOG bukan nak follower byk... nak promot barang jer.. 
korang tengok2 la kot2 mana berkenan aku boleh kasi diskaun sikit yaa..

notakaki : semalam pergi tengok cite skyfall 007.. homaigod.. the best

9 comments:

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen :-)
Wilma pun join segmen nie...
Apa lagi ianya dianjurkan oleh BFF kesayangan Wilma...

miera farhana said...

done follow #44.hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

mjviewpic.. said...

dh follow!..dtg jenguk blog yer

NIA SI DRUMSTICK said...

dr segmen sm..singgah nnti..

http://ceritasinia.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

! Nabihah Zainal ! said...

singgah follow dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Raudzah Zahari said...

singgah sini dari segment yang sama and dah follow blog ni..

Deqla manjew said...

hye! singgah dari segmen yg sama.. dah follow sini. follow back ya. tq. :)

http://norumara.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening_8.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html