pelangi ohh pelangi

assalamualaikum..

tadi jenjalan cari makan sebab my perut sangat dan tersangatlah lapar.. 

masa nak balik tu kan nak hujan.. tp sebelah timur je.. baratnyer cerah siap panas lagi.. ingat nak balik tapi seriusly memang nak hujan so decide stay 1 night la kt sini.
lagi pun lama dah kan tak tidur sini..

ok berbalik kepada cerita asal.. aku nampak pelangi..!!! serius cantik.. siap ada dua lagi.. 
selalu aku tgk pelangi tak jelas sangat and tak dekat sangat. 






dah habis dah sebab cahaya matahari dah takda


1 comment:

Dunia Wilma said...

Cantik ^_^ Apa lagi bila ada double pelangi kan...